Λίγα λόγια

         για μένα

Μεγάλωσα στον Πειραια και σπούδασα στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Α.ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Πραγματοποίησα τις Μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Κλινική Διατροφή, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Έχω παρακολουθήσει πλήθος από επιστημονικά σεμινάρια και συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σε ερευνητικό επίπεδο με έχει απασχολησει ο συσχετισμός του άγχους και της κατάθλιψης με τις διατροφικές συνήθειες, ενώ εργασίες μου στον τομέα αυτό έχουν παρουσιαστεί σε συνέδρια Ιατρικής και σε επιστημονικά περιοδικά.

Ασκώ το επάγγελμα του διαιτολόγου από το 2002. Εργάστηκα για 2 χρόνια στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Υπήρξα συνεργάτης των Γυμναστηρίων VisVitalis και επιστημονική υπεύθυνη στο κέντρο Nutriplus. Από το 2008 βρίσκομαι στο δικό μου διαιτολογικό γραφείο Μεταβολίζω, στον Πειραιά, όπου έχω αντιμετωπίσει με επιτυχία εκατοντάδες περιστατικά παχυσαρκίας αλλά και ασθενιών στις οποίες η διατροφή παίζει ουσιαστικό ρόλο στη θεραπεία (υπερλιπιδαιμίες, σακχαρώδης διαβήτης, υπέρταση, κτλ). Στο Λεύκωμα Πελατών μπορείτε να διαβάσετε μερικές από τις εντυπώσεις των ανθρωπων που με έχουν εμπιστευτεί.

Αρθογραφώ στις ιστοσελίδες: www.iator.gr, www.dromostherapeia.gr, www.ekdoseis-bazaios.gr, www.medicaltv.eu
, καθώς και στα περιοδικά: "Medisyn News" & "Mom and Baby" που κυκλοφορούν στα φαρμακεία του Πειραιά.

Είμαι σύζυγος και μητέρα δυο παιδιών.

Ο λόγος που επέλεξα να ασχοληθω με την επιστημη της Διατροφής είναι γιατί έχει μεγάλη σχέση με την ποιότητα της ζωής μας!

Η Διατροφή μας επηρεάζει την υγεία μας... Μπορεί να είναι μέσο πρόληψης για την εμφάνιση ασθενιών, αλλά και να βοηθήσει στη θεραπεία τους.

Όμως το πιο σημαντικό είναι το πως μπορεί να επηρεάσει τη σχέση μας με τον εαυτό μας: όταν τρεφόμαστε σωστά τότε φροντιζουμε τον εαυτό μας και νιώθουμε καλά!

Ακολουθήστε μας

  • Facebook Social Icon

Τηλ: 2104633645

Αθηνά Μωραΐτη Χατζηθάνου

Διαιτολόγος Διατροφολόγος Πειραιά, MSc

στην Κλινική Διατροφή