top of page

Εμπειρίες Πελατών

Διαιτολογος Διατροφολογος Πειραια

Με τη βοήθεια της κας Μωραΐτη έχασα 61 κιλά σε 2 χρόνια! Η πίεση μου ρυθμίστηκε και η χοληστερίνη μου έπεσε στα φυσιολογικά επίπεδα.
Δυο λόγια δε φτάνουν για να περιγράψω τη συνεργασία μας! Η κυρία Μωραΐτη μου πρότεινε προγράμματα διατροφής προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις μου, απαντούσε πάντοτε στο τηλέφωνο και έλυνε τις απορίες μου, και κυρίως με βοήθησε να κάνω τη σωστή διατροφή τρόπο ζωής!
Αθηνά σε ευχαριστώ πολύ!
                                                                                      Μανούσος Τ.

Επιθυμώντας να γράψω δύο λόγια για τη συνεργασία μου με την κ.Αθηνά ανακάλυψα ότι οι προαναφερθέντες με είχαν καλύψει ολοκληρωτικά σε ό,τι ήθελα να πω...
Όμως , νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια κι εγώ με τη σειρά μου την εξαιρετική κ.Αθηνά μας κι ας επαναλαμβάνω αρκετά πράγματα....
Επισκέφθηκα την κ. Αθηνά σε μία αρκετά δύσκολη περίοδο της ζωής μου( ψυχολογικά ) όπου δεν υπήρχαν περιθώρια να ασχοληθώ τόσο με τον εαυτό μου και δεν μου το επέτρεπαν και οι ορμονικές διαταραχές που με έκαναν να χάσω τον έλεγχο και να πάρω αρκετά κιλά λόγω εμμηνόπαυσης.... 
Η κ. Αθηνά με καθοδήγησε , με ενθάρρυνε, μου μετέφερε τη δύναμή της με το τόσο άριστο επαγγελματισμό της , με υπομονή , επιμονή και βγήκα νικήτρια !
Οι πολύτιμες συμβουλές της ,η επιστημονική αλλά και ψυχολογική υποστήριξή της , η εντιμότητά της , οι βασικοί κανόνες διατροφής με βοήθησαν όχι μόνο να χάσω τα κιλά αλλά να έχω καλύτερη διάθεση , ενέργεια  και να χτίσω έναν υγιή  οργανισμό!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου όχι μόνο για τα εξαιρετικά αποτελέσματα της δουλειά σας αλλά και για όλη την στήριξη , υπομονή , ενθάρρυνση , ενδιαφέρον !!!!!!!!!!!
Απέκτησα έναν δικό μου άνθρωπο που μπορεί να με συμβουλέψει  χωρίς υστεροβουλία !
Εύχομαι ευτυχία , επιτυχίες , χαρές και να παραμείνετε η γλυκιά , χαμογελαστή ,έντιμη ,άψογη ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ!!!!!!

 Αναστασία Α.

Κυρία Αθηνά αν και δεν πιστεύω στα θαύματα εδώ θα κάνω μια εξαίρεση.
Μού ζητείσατε να γράψω 2 λόγια για την εμπειρία από την συνεργασία μας αλλά δεν μου είναι εύκολο με 2 λόγια ν
α  περιγράψω αυτό που έζησα και που ζώ.

'Εχασα περίπου 34 κιλά σε διάστημα περίπου 14 μηνών και ζώ το ''θαύμα'' μου. Η ''συνταγή'' ειναι πολύ απλή, πειθαρχία, συνεργασία, κίνητρο και σωματική άσκηση. Οι λεπτομέρειες ειναι ασήμαντες αλλα ουσιαστικές. Αυτές τις αφήνω σε σας, για να τις μεταφέρετε απο κοντά σε αυτούς που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της παχυσαρκείας.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!!


Σάκης Σ.

Άλλαξαν πολλά  από τότε που συνάντησα την κα Αθηνά Μωραΐτη… Οι  απαιτήσεις του αθλήματος της ποδηλασίας καθώς και μερικά επιπλέον κιλά που είχα βάλει με έκαναν να ψάξω για διατροφολόγο. Αρκετές φόρες απογοητευμένη,  είναι η αλήθεια πως ήμουν αρκετά δισταχτική, έως ότου έφτασα στο Ιατρείο: ένας πάνω από όλα άνθρωπος με τόσο θετική διάθεση και τόση ηρεμία που σε κερδίζει αμέσως, έχει πάντα για σένα χρόνο να ακούσει κάθε προβληματισμό σου, κοινώς «είναι πάντα εκεί». Έχασα 8 κιλά σωστά ισορροπημένα χωρίς να νιώσω ότι κάνω αυστηρή διατροφή, τα προβλήματα στην αναιμία μου  διορθώθηκαν, στην ποδηλασία κατάφερα να θέσω πιο υψηλούς στόχους..  
Σ' ευχαριστώ για όλα Αθήνα, μην αλλάξεις πότε και τίποτα!!!!


Με εκτίμηση

Ελευθερία Μ.

Γνώρισα την Αθηνά πριν 6-7 χρόνια όταν χρειάστηκε να χάσω 10 περιττά κιλά για πρώτη φορά. Τα κατάφερα σε 9 μήνες, χάνοντας αργά αλλά σταθερά κιλά και το σημαντικότερο ακόμα περιττό λίπος που επιβαρύνει το σώμα αισθητικά αλλά και από πλευράς υγείας.Η εμπειρία μου ήταν από αυτές που σε κάνουν αυθόρμητα να παροτρύνεις όσους γνωρίζεις με αντίστοιχο πρόβλημα να την εμπιστευτούν και απλώς να “αφεθούν” να τους οδηγήσει στη λύση! Κάτι που κάνω κι εγώ για δεύτερη φορά με μεγάλη ανακούφιση, προκειμένου να χάσω αυτά που πήρα εκ νέου από λάθος χειρισμούς μου.

Η βάση της “θεραπείας” για την Αθηνά είναι να σε διδάξει τι σημαίνει το κάθε τι που τρώς για τον οργανισμό σου, πώς λειτουργεί το σύστημα του μεταβολισμού και συγκεκριμένα του δικού σου μεταβολισμού και κατόπιν να σε βάλει σε μια τάξη διατροφικά. Όλοι νομίζουμε πως ξέρουμε τι σημαίνει σωστή διατροφή, έχοντας ακούσει ή διαβάσει πολλά. Προσπαθώντας λάθος να χάσεις κιλά, με εξαντλητική δίαιτα, με χημικές μεθόδους κτλ το μόνο που καταφέρνεις είναι να βλάψεις τον καλύτερό σου σύμμαχο που είναι ο μεταβολισμός. Άρα το κυριότερο είναι να τον καταλάβουμε και ακολουθώντας τις οδηγίες της να εναρμονιστούμε μαζί του.

Η υπομονή, η διαλλακτικότητα της Αθηνάς και οι λύσεις που σου προσφέρει σε σχέση με την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής σου, είναι τα συστατικά που σε κάνουν να φτάσεις σίγουρα μέχρι το τέλος στο αποτέλεσμα που θέλεις, αλλά και να υιοθετήσεις πολλά από τον τρόπο διατροφής στη ζωή σου και μετά τη δίαιτα. Είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος που έχει τη γνώση και τον τρόπο να βοηθήσει ακόμα και τον δύσκολο... "ασθενή"!

Σύνη Α

Επισκέφτηκα για πρώτη φορά την κα Μωραΐτη μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες απώλειας βάρους. Τολμάω να πω ότι με τον μεθοδικό τρόπο διατροφής αλλά και την ικανότητα επικοινωνίας που διαθέτει, βλέποντας τον καθένα μας σαν ξεχωριστή προσωπικότητα, όχι απλά άλλαξε τις διατροφικές μου συνήθειες, αλλά μέσω αυτού μού άλλαξε τη ζωή.
Έχω χάσει περίπου 31 κιλά, τα περισσότερα λίπος και οι δείκτες των ιατρικών μου εξετάσεων έχουν φτάσει σε απίστευτα καλές τιμές (χοληστερίνη από 257 σε 164, ουρικό οξύ από 8.6 σε 5.3, τριγλυκερίδια από 188 σε 55).
Απλά την ευγνωμονώ.


Δημήτρης Σ.

Ο σύζυγός μου κι εγω απευθυνθήκαμε  στην κα. Μωραίτη  μετά την εγκυμοσύνη μου , προκειμένου να απαλλαγούμε από περιττά κιλά που αποκτήσαμε κι οι δύο κατά τη διάρκειά της.
Τα διαιτολόγια που μας έδινε ήταν ισορροπημένα, καλά μελετημένα και απόλυτα  προσαρμοσμένα στις διατροφικές μας ανάγκες  και προτιμήσεις. Δεν χαρακτηρίζονταν από διατροφικές ακρότητες και μας εκπαίδευαν στο σωστό και υγιεινό τρόπο διατροφής χωρίς στερήσεις.
Η κα. Μωραίτη χαρακτηρίζεται από ευγένεια, αξιοπρέπεια, κατανόηση, συνέπεια και μεγάλα αποθέματα υπομονής. Αφουγκράζεται τις ανάγκες του ανθρώπου που έχει απέναντί της, τον καθοδηγεί με διακριτικότητα και τον ενθαρρύνει με ενθουσιασμό.
Εν ολίγοις για τη συνεργασία μας μόνο τα καλύτερα έχω να πω!


Μαίρη Λ.

Κι επιτέλους ο στόχος επετεύχθη! Μετά από 5 μήνες προσπάθειας τα περιττά κιλά χάθηκαν!
Η πορεία δύσκολη, η συνεργασία μας όμως εξαιρετική. Μονό καλά λογία έχω να πω. Η επιστημονική σου κατάρτιση, οι γνώσεις σου, η υπευθυνότητα κι η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου σπάνια.
Δεν στοχεύεις σε επικίνδυνες δίαιτες που οδηγούν σε γρήγορη απώλεια βάρους απλά για αλλαγή της εικόνας μας αλλά το ζητούμενο σου είναι ο σεβασμός του ανθρώπινου οργανισμού κι η αλλαγή των διατροφικών μας συνηθειών για καλύτερη υγεία και ζωή.
Ομως,το σημαντικότερο είναι ότι είσαι ένας από τους πιο γλυκούς κι ήρεμους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ,πάντα δίπλα στους ανθρώπους που ζητιάνε την βοήθεια σου για απώλεια βάρους, με υπομονή και χαμόγελο που δεν φεύγει πότε από τα χείλη! Σε ευχαριστώ για όλα!


Δανάη Π.

Ευχαριστώ πολύ Αθηνά μου! Σε ευχαριστώ πολύ για όλα! Η αλήθεια είναι ότι έχω εντυπωσιαστεί με την συνεργασία μας. Δεν ξέρω πως έχεις καταφέρει ένα 8χρονο κορίτσι να κατανοήσει τι σημαίνει σωστή διατροφή.
Συγχαρητήρια γιατί η δουλεία σου είχε ένα υπέροχο αποτέλεσμα και στο σώμα της κόρης μου αλλά και στην ψυχή της!


Δώρα Δ.

Η συνεργασία μας ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2016 μαζί με την απόφασή μου να χάσω κάποια περιττά κιλά , έχοντας ως "προίκα" κι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Η πρώτη μας επαφή ήταν αυτή που με "κέρδισε" και μου δωσε την διάθεση να ξεκινήσω.
Ήρεμη, γλυκιά και διαλακτική , αυστηρή όσο χρειάζεται για να μην παρεκλίνουμε από τον στόχο μας, καταρτισμένη απόλυτα πάνω στην επιστήμη της μας δίνει προτάσεις για σωστή διατροφή  , σωστό τρόπο παρασκευής του φαγητού , μικρά "τρικ" που σε ξεγελούν , σε κάνουν να τρέφεσαι πιο υγιεινά και νοιώθεις ότι κάνεις κάτι καλό για σένα και την οικογένειά σου χωρίς να νοιώθεις στέρηση.
Μικρές συνήθειες που απόκτησα από την συνεργασία μας , με βοηθούν να νοιώθω καλύτερα.
Δεν θα πρέπει να παραλείψω όμως ότι και σε προσωπικό επίπεδο είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ χαρούμενη που είχα την τύχη να την συναντήσω!!!
 Με πολύ αγάπη και εκτίμηση,


Λίνα Κ.

Κυρία Αθηνά είστε ένας αξιολάτρευτος άνθρωπος που η καλοσύνη σας , η θέλησή σας και η αρωγή σας έχουν πραγματικά αγγίξει την καρδιά μου.
Μετά από πολύ προσπάθεια και κόπο με βοηθήσατε εξαιρετικά για να χάσω τα επιπρόσθετα κιλά που επιβάρρυναν το σώμα μου. Η χαρά και η ευγνωμοσύνη απο εμένα προς εσάς δεν γίνεται να περιγραφθεί με λέξεις! Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά τόσο στην εξωτερική εμφάνισή μου όσο και στην λειτουργεία του οργανισμού μου. Πλέον είμαι γεμάτη ενέργεια και ευεξία καθ'όλη την διάρκεια της μέρας, έχοντας πια μάθει να τρέφομαι σωστά και θρεπτικά!
Αλλά γι αυτό που θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πιο πολύ απ όλα είναι το γεγονός ότι πλέον έχω αποκτήσει αυτοπεποίθηση και πάνω απ όλα έμαθα να αγαπάω αυτό που είμαι.
Σας ευχαριστώ για την υπέροχη συνεργασία μας, για τις συμβουλές σας σ'αυτόν τον μικρό αλλά σημαντικό αγώνα και εύχομαι ΠΑΝΤΑ στην ζωή σας να είστε πετυχημένη σ'αυτό που κάνετε γιατί ειλικρινά το αξίζετε!

 

Φραντζέσκα Π.
 

Κυρία Αθηνά θέλω να σε ευχαριστήσω για  δυο βασικά πράγματα: το πρώτο είναι ότι με την καλοσύνη και την βοήθεια σου  κατάφερα να πετύχω κάτι που 4 χρόνια φάνταζε εντελώς αδύνατο, να χάσω 33 κιλά μέσα σε 4 μήνες και συνεχίζω ακάθεκτος γιατί έχω δρόμο ακόμη…
Το δεύτερο και για μένα πιο σημαντικό είναι ότι με έμαθες να τρέφομαι σωστά και προπαντός υγιεινά, κάτι που δεν μπορούσα ποτέ να εφαρμόσω...Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!


Παναγιώτης Τ.

Οσο καιρό παρακολουθούσατε τον γιο μου πήγαινε πάρα πολύ καλά και προς τα κιλά και ως προς τις εξετάσεις υγείας του. Τον εχω παρακαλέσει να ξαναέρθει γιατί στις πανελλήνιες που έδωσε πέρσι και κιλά πήρε και ανέβασε τριγλυκερίδια
Πιστεύω να το αποφασίσει γιατι τότε του κάνατε πάρα πολύ καλή δουλειά.


Εργίνα Μ.

Κυρία Αθηνά, πρώτα απ' όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτά που μου έχετε ήδη προσφέρει και για όσα συνεχίζετε να μου προσφέρετε. Δεύτερον, δεν θα σταθώ τόσο στο τρόπο που επικοινωνείτε μαζί μου, αφού είναι άριστος και εξαιρετικά θερμός. Το κομμάτι στο οποίο θα επικεντρώσω είναι το πόσο πολύ με έχετε βοηθήσει με το ζήτημα της απώλειας βάρους, μιας και μόλις σε 2 μήνες έχω χάσει πάρα πολλά κιλά, κάτι που όχι μόνο έχει αλλάξει την καθημερινότητά μου αλλά και την υγεία μου και την εμφάνισή μου.


Σας ευχαριστώ, γιατί με το έργο σας με βοηθάτε να εκπληρώσω όνειρο ζωής!

Μου δίνετε τον τρόπο, πράγμα το οποίο εκτιμώ απεριόριστα!!!


Γιώργος Κ.

Μέχρι να επισκεφθώ την Αθηνά ήμουν σχεδόν πεπεισμένη οτι δεν υπήρχε λύση στο θέμα που απασχολούσε εμένα, δηλαδή την προσθήκη βάρους και μυικής μάζας. Κατόπιν σύστασης μιας φίλης την γνώρισα και με κατέπληξε το πόσο γλυκός και ζεστός άνθρωπος είναι και πόσο αναλυτική. Ειναι πάντα εκεί να σου λύσει οποιαδήποτε απορία, να σε εμψυχώσει και να σε παροτρύνει. Μου έδειξε με πολύ απλό τρόπο οτι λύσεις υπάρχουν, και μου εμφύσησε την υγειινή και σωστή διατροφή ώς έναν νέο τρόπο σκέψης και ζωής. Το μεγαλύτερο στοίχημα που κέρδισα ,και την ευχαριστώ, ήταν εκτός απο την λήψη βάρους και η κατανόηση του μηχανισμού της διατροφής και οτι όλα είναι στο χέρι μας!


Μαρκέλλα Μ.

Κα Μωραιτη…….Αθηνά…


θέλω να σε ευχαριστήσω για την βοήθεια σου να χάσω σχεδόν 24 κιλά σε 10 μηνες…….Δεν πείνασα καθόλου και το σημαντικότερο είναι ότι είδα το σώμα μου να μεταμορφώνεται, να χάνει λίπος …….., να φεύγουν οι πόντοι και να μην “χαλάει” το πρόσωπο μου!!!!!!...
Το σώμα μου δεν ήταν έτσι ούτε όταν ήμουν 20 χρονων….Ηταν πολύ ευχάριστο να συνεργάζομαι μαζι σου σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα για μένα….γιατί σε είχα δίπλα μου πάντα με το χαμόγελο…….να μου λες…….”.μην σταματάς!!!προχώρα!!!!ακόμη και αν αυτήν την εβδομάδα δεν
πήγες τόσο καλά!!!!!....θα τα καταφέρεις”…………..και τα ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!!!!!....
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΗ!!!!!....………...Σ' ευχαριστώ που άμαθα τι πρέπει να τρώω……που έμαθα να προσέχω το σώμα μου……..τον εαυτό μου…….

 

Κωνσταντίνα Μ.

Σκέφτομαι πως θα έπρεπε να ξεκινήσω να περιγράφω την μέχρι τώρα συνεργασία μας, και τελικά δεν χρειάζονται πολλά λόγια..!
Τα κιλά φεύγουν (φαντάσου να ήμουν και περισσότερο συνεπής!!!), τα μαλλιά και τα νύχια δυναμώνουν, το δέρμα λάμπει και πάνω απ'όλα ανεβαίνει η ψυχολογία και η διάθεση!! Και όλα αυτά, γιατί πάνω απ'όλα μου μαθαίνεις να τρώω σωστά και σιγά σιγά να αποβάλλω κακές συνήθειες πολλών ετών, που το μόνο καλό που μου έκαναν, ήταν να σε αναζητήσω στο internet!
Συνονόματη ή αλλιώς φανταστική διαιτολόγε όπως μου αρέσει να σε αποκαλώ (!) σε ευχαριστώ, κυρίως για την οικειότητα που με έκανες να νιώθω μαζί σου, κάτι που για μένα είναι απαραίτητο για να πετύχω το στόχο μου! Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, και σίγουρα θα φτάσουμε στον προορισμό, γιατί δίπλα μου έχω μια άρτια καταρτισμένη επαγγελματία, που μπορώ και της μιλάω όπως σε μια φίλη μου, χωρίς να φοβηθώ να εκμυστηρευτώ και τις όποιες παρεκκλίσεις μου από το εκάστοτε διατροφολόγιο.


Αθηνά Π.
 

Είμαι υπέρβαρη χρόνια τώρα , έχω κάνει άπειρες προσπάθειες και όλες είχαν τα ίδια αποτελέσματα... να απογοητεύομαι και να τα παρατάω!!
Και όταν όλοι σήκωσαν τα χέρια ψηλά η κυρία Μωραϊτη ήταν εκέι , με ενθάρυνε και με βοήθησε να χάσω 10 ολόκληρα κιλά σε 3 μήνες και συνεχίζω.....
Σε ευχαριστώ για όλα Αθηνά :)


Ουρανία Σ.

Επισκέφτηκα για πρώτη φόρα το γραφείο της Αθηνάς Μωραΐτη πριν από 4 χρόνια όταν με την εγκυμοσύνη μου πήρα 39 κιλά και μονή μου δεν μπορούσα να χάσω παρά μόνο ελάχιστα. Mε τη βοήθεια της και το μεθοδικό της πρόγραμμα κατάφερα να τα χάσω όλα αργά και σταθερά.
Τώρα, συνεχίζω και την επισκέπτομαι και να δέχομαι τις συμβουλές της γιατί πλέον μου έχει γίνει απαραίτητη!!!!!!


Λιάνα Κ.

Επισκέφθηκα για πρώτη φορά την Αθηνά 18 Μαΐου 2010 και απο τότε άλλαξε η ζωή μου. Είχα ξαναεπισκευτεί διαιτολόγους και διαιτολογικά κέντρα αλλά πάντα ύστερα από ενα διάστημα ξαναέπερνα τα κιλά μου.
Με τη βοήθεια της κατάφερα να χάσω σε περίπου 6-7 μήνες 18κιλά τα οποία ακόμα διατηρώ. Η αλήθεια βέβαια είναι πως με βοήθησε ο χαρακτήρας της και η ευγένια της. Όποτε τη χρειαστηκα την είχα και την έχω δίπλα μου ,ακόμα και τώρα. Δεν κουράστηκα στο ξεκίνημα καθόλου αντίθετα έγινε για μένα συνήθεια και τρόπος ζωής.
Αθηνά σε ευχαριστώ για όλα.   


Πανδούλα Χ.

Επισκέφτηκα το ιατρείο της κα Μωραιτη το 2012, με στοχο την απώλεια βάρους και την βελτίωση των διατροφικών μου συνηθειών. Η κα Μωραιτη υπήρξε εξαιρετική, ως άνθρωπος και επαγγελματίας, παρέχοντας σημαντική υποστήριξη καθ'όλη τη διαρκεια του προγραμματος. Το προγραμμα διατροφής που μου προτεινε  απλό στην προετοιμασία και πλήρως προσαρμοσμένο τις προτιμήσεις και το καθημερινό μου πρόγραμμα. Ένα χρόνο μετά, έχω διατηρήσει το βάρος μου, έχω αποκτήσει υγιείς διατροφικές συνήθειες, ενώ έχουν παράλληλα βελτιωθεί σημαντικά και οι δεικτες υγείας μου.


Ιουλιανή Ζ.

Το διαιτολογικό γραφείο Μεταβολί-ζω και η κ. Μωραΐτη με βοήθησαν να χάσω σχεδόν 15 κιλά και να βελτιώσω τη διατροφή μου αλλά και τον τροπο ζωής μου! Τελειώνοντας τη δίαιτα εχω υιοθετήσει πολλές καλές διατροφικές συνήθειες οι οποίες ειναι σίγουρο πως θα με βοηθήσουν να διατηρήσω μια καλή σωματική κατάσταση αλλά και μία πολύ καλή υγεία!!!


Εριφύλη Γ.

Οι εντυπώσεις μου από την συνεργασία μου με την κα Μωραΐτη είναι οι καλύτερες κάτι που συνάδει και με τα αποτελέσματα που είναι εντυπωσιακά.
Πέραν της ολοφάνερης απώλειας βάρους (14 κιλά) έχω σημαντικότατη βελτίωση σε όλους τους δείκτες υγείας κατά συνέπεια στις πρόσφατες εξετάσεις μου  να είμαι εντός των φυσιολογικών ορίων και όχι μόνο (μωρό). Όσο για τη βελτίωση της διάθεσης αλλά και της φυσικής μου κατάστασης είμαι ενθουσιασμένος!

 

Μάκης Γ.

Κα Μωραΐτη θα ήθελα να σας μεταφέρω τις ευχαριστίες της μητέρας μου για την απώλεια βάρους 12  κιλών σε διάστημα λιγότερο του ενός χρόνου και σε ηλικία 75 ετών. Τώρα η μέση της δεν την ενοχλεί πια, το γόνατο της δέν την πονάει και η χοληστερίνη της έπεσε στα φυσιολογικά επίπεδα. Φυσικά συνεχίζει να ακολουθεί τις συμβουλές σας, προσέχει πολύ τι τρώει και περπατάει τουλάχιστον 40 λεπτά την ημέρα όπως της είχατε πει.

Αθανάσιος Τ.

Συνεργάστηκα με την κ. Μωραϊτη, θέλοντας να χάσω κάποια περιττά κιλά και να "εκπαιδευτώ" να τρέφομαι σωστά.
Η βοήθεια της, επιστημονική και ψυχολογική, ήταν καθοριστική και εκτός του στόχου μου, κατάφερα να διατηρήσω σε φυσιολογικά επίπεδα δείκτες υγείας για τους οποίους, κακώς, δεν έδινα την απαραίτητη προσοχή.
Έκτοτε, ακολουθώντας τις συμβουλές της, διατηρώ το βάρος μου στο επιθυμητό, έχοντας σαφώς καλή διάθεση και άλλη αντίληψη πλέον για το φαγητό!

Θάλεια Μ

Τηρώντας το πρόγραμμα της κας Μωραΐτη έχασα περίπου 22 κιλά σε ένα χρόνο και η υγεία μου και η ψυχολογία μου βελτιώθηκαν σημαντικά. Σήμερα προσπαθώ να προσέχω τη διατροφή μου, έχω κόψει εντελώς τα αναψυκτικά (έχω περίπου 2 χρόνια να πιω) και  πίνω αρκετό νερό ενώ δεν έπινα.
Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου έδωσες! Να είσαι καλά και θέλω να με βοηθήσεις να χάσω και τα υπόλοιπα 20.
Και πάλι σε ευχαριστώ!


Κώστας Τ.

Η προσωπική μου εμπειρία είναι πολύ θετική και πιστεύω ότι το πρόγραμμα της κας Μωραΐτη είναι αρχή για μια δια βίου ισορροπημένη διατροφή... Σε ένα χρόνο με βοήθησε να χάσω περίπου 20 κιλά με αποτέλεσμα να αισθάνομαι καλύτερα και η υγεία μου να βελτιωθεί.

Παναγιώτα Γ.

Με την βοήθεια της κυρίας Αθηνάς κατάφερα όχι μόνο να χάσω τα περιττά κιλά αλλά και να μάθω -επιτέλους- τον σωστό τρόπο διατροφής.
Είμαι πολύ ευγνώμων για την συνεργασία μου μαζί της καθώς εκτός από καταπληκτική επαγγελματίας είναι και ένας πολύ καλός και γλυκός άνθρωπος. Σε εκείνη οφείλω την ποιοτική αλλαγή της καθημερινότητάς μου εφόσον με βοήθησε να επανακτήσω την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα.

Μαρία Σ.

Προσπαθούσα για πολύ καιρο να χάσω κιλά από μόνος μου. Απευθύνθηκα στην Κ. Μωραΐτη  όπου με τις οδηγιες της και την βοήθεια της έχασα "ανώδυνα" μέσα σε 3 μήνες  10 κιλα.
Έχοντας μάθει να τρώω πιο σωστά έχει περάσει 1 χρόνος και δεν εχω ξαναπάρει κιλό.

Νίκος Τ.
 

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την συνεργασία μας, η Αθηνά στα εξηγεί και σε παροτρύνει να ακολουθείς τη μεσογειακή διατροφή ώς τρόπο ζωής. Η απώλεια βάρους μου ήταν και είναι  σταθερή (δηλ. δεν έχανα πολλά κιλά σε λίγες μέρες ώστε μετά να τα πάρω απότομα).
Επίσης κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, το "διαιτολόγιο" (η διατροφή) που μου είχες δώσει ήταν ουσιώδης με αποτέλεσμα να πάρω μόνο 10 κιλά και να υιοθετήσω την διατροφή.


Βαρβάρα Α.

Η διατροφή στη δική μου περίπτωση, όπως παρατηρώ και σε πολλούς ανθρώπους ακόμα, είναι μία διεργασία που απαιτεί προσπάθεια. Δεν έχω υπάρξει από τους "τυχερούς" που τρώνε τα πάντα και τα μεταβολίζουν στη στιγμή.
Με την γλυκιά και γεμάτη κατανόηση Αθηνά, ξεκινήσαμε ένα ταξίδι μέσα από το οποίο καταβάλλουμε και οι δύο προσπάθεια, ώστε να μειώσω τα κιλά που πήρα μετά από μία μεγάλη περιπέτεια υγείας που είχα. Δεν έχει σημασία πόσα κιλά έχω χάσει και πόσα έχουν απομείνει. Για εμένα οι συμβουλές διατροφής και η ψυχολογική υποστήριξη της Αθηνάς είναι αυτό που θα με βοηθήσει να βρεθώ στο τέλος του ταξιδιού.
Το τέλος δε ξέρω πότε θα έρθει, γιατί πρωταρχικής σημασίας είναι να πραγματοποιείται χωρίς "κόπο" και εξασφαλίζοντας τη σωματική και ψυχική υγεία μου.
Εκτιμώ πολύ τον επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της Αθηνάς. 'Εχει ιδιαίτερα γλυκό και εκλεπτυσμένο τρόπο, χαρακτηριστικά που με "δένουν" μαζί της.
Εν κατακλείδι, θα ευχηθώ στην Αθηνά καλή συνέχεια στη αξιόλογη προσπάθεια που καταβάλλει με όλους εμάς, που χρειαζόμαστε ώθηση να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Και κάτι για όλους εμάς που παλεύουμε: ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!

Αγγελική Φ.

bottom of page