top of page
Χορμοβίτου 168, Πειραιάς
(εύκολη πρόσβαση με το Μετρό)
Αθηνά Μωραΐτη Χατζηθάνου
Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος, MSc
Γρανίτα Ροδάκινο
Δοκιμάστε τη συνταγή μας για τη νόστιμη και αρωματική γρανίτα από ροδάκινο!
Υλικά για 6 μερίδες
-
6 ώριμα ροδάκινα
-
100 γρ. νερό
-
2 κουταλιές μέλι
-
1 κουταλιά χυμό από μισό λεμόνι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια τα ροδάκινα. Τα βάζουμε σε μια σακουλα τροφιμων στην κατάψυξη για 2 ωρες. Ζεσταίνουμε ελαφρά το νερό και διαλύουμε το μέλι. Αφήνουμε να κρυώσει. Βάζουμε στο μπλέντερ τα παγωμένα ροδάκινα, το νερό με το μέλι και το χυμό λεμονιού. Χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει ένας λείος πουρές. Μπορούμε να σερβίρουμε αμέσως ή να το βάλουμε σε ένα μπολ και να το φυλάξουμε στην κατάψυξη.
Καλή Επιτυχία!
bottom of page